Obsah fóra Fórum skupiny Holky v Brně
Autorka Zpráva

<  Divadlo  ~  A co vlastní tvorba?

Rakvička
Zaslala: út říjen 16, 2007 4:35 pm Citovat
Jelikož se zrovna teď strašlivě mořím s Faustem, napadlo mě, proč o divadle jenom mluvit a proč třeba nevytvořit drama s L- tématikou. Není pak žádný problém tenhle text inscenovat, divadelní sál /pravda dost hrozný/ je k dispozici, herci by se našli také a režisér určitě (teda, když se mu text bude líbit). Text může vznikat i kolektivně.

Naposledy upravila Rakvička dne út únor 05, 2008 1:12 pm, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jessica
Zaslala: po únor 04, 2008 12:23 pm Citovat
Rada se zucastnim L divadlo v Brne, umim psat, zpivat, tancovat, hrat (ale ne na hudebni nastroji)...dejte vedet, kdybyste nekdo neco takoveho chtela podniknout, pridam se, vlastne by stacila jedna jedina zena, byly jsme na priklad ve dve na gblt kulturni festivalu v Stockholmu a ohlas byl uzasny...majitele gay klubu chodil na kazde predstaveni a rikal, "Konecne!" Lesby se smyslem pro humor!" Jessica

Zaslala: út únor 05, 2008 1:11 pm Citovat
Tak nějaký text napiš a pak ho pošli a uvidí se, co se dá dělat. Co se týče mě, já takové texty moc psát neumím, jelikož mě tohle téma zrovna nejvíce nepřitahuje. Ale to jen co se psaní týče.. Kdyby byl text dobrý a zajímavý, může se na něm pracovat dál až do výsledného inscenačního tvaru. Tak šup šup:)
Nebo stačí nahodit nějaký nápad Smile
jezura
Zaslala: út březen 24, 2009 8:04 pm Citovat
Hallo ladies!

Chcete vzkřiknout?
Chcete mlčet?
Chcete jen tak
doma trčet? Very Happy

Hlasi se Vam z éteru KUNDURNÍ CHTIVADELNÍ SPOLEK KUNDĚRA!
alias Kulturní divadelní spolek Kunděra.

Zveme Vás, bez rozdilu věku, pohlavi a sexuální orientace k prvni
SECVIČNÉ
tohoto vzdělávacího sdružení, kteráž pořádá se ve dnech
30. dubna až 3. května.

Na pořadu jsou cvičení výrazová, pohybová a hérecká, improvizace i umělecký dril. Příprava ke studiu velevážně nevážné commedie dell arte (viz např. http://cs.wikipedia.org/wiki/Komedie_dell'arte) nebo neceho uplne jineho...

Děje se pod vedením slovutných umělkyň, héreček, medvědů a jiných ježkovitých potvor.

Ubytování prosté, leč čisté a vlídné, prakticky zdarma a pravděpodobně na chatě poblíž Nedvědice. Strava prostá, protože vlastní, kterou si přivezete.
Zájem a především přihlášky jsou s úklonou vítány na takemeout@centrum.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
andy
Zaslala: po duben 12, 2010 4:19 pm Citovat
To je vostuda - Studividlo uz chysta dalsi inscenaci, a kde je nejaky lesboidni divadlo??? Oj, jaka to bida prabida...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
gwen
Zaslala: st duben 14, 2010 7:50 pm Citovat
no my strecu cekame na to, az to cele zorganizujes totiz jako pac tys nejvice vzdelana v tomto oboru Wink
andy
Zaslala: st duben 21, 2010 2:39 pm Citovat
šmarjá... no to je opravdu paráda... tak já mám organizovat něco, na co je potřeba, aby se toho chopil větší tým lidí. Hm... Rolling Eyes (Ale možná to tak vidím z toho důvodu, že mě zrovna tahle sféra živí x třeba má někdo zkušenosti s korespondenčním zakládáním souboru - jestli jo, tak pls. čekáme na radu, jak začít)

a na divadlo jednoho herce to teda taky nevidím, to mám v životě prakticky pořád, Gweni Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na: