| Autorka |
Zpráva |
|
| freecat |
Zaslala: ne prosinec 16, 2007 10:52 pm |
|
|
|
| Dlouho jsem si neprecetla neco tak krasneho. |
_________________ Rovnováha světu vládne. |
|
| Návrat nahoru |
|
| panda |
Zaslala: pá leden 04, 2008 4:14 pm |
|
|
|
Ja bych hrozne moc chtela vztah na jednu noc, ale nemuzu nikoho sehnat, pote, co me Zoe zklamala, nemam zadne nabidky...
Cetly bychom si treba v pelisku rumcajse nebo neco o zviratkach, bylo by to moc pekne. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lucille |
Zaslala: út leden 08, 2008 12:37 pm |
|
|
|
|
jezura napsala: Ahoj, zeny! Zda se, ze mame tendeci bud byt pro nebo proti... ale zivot je barevejsi, rekneme: DUHOVY. Muze byt vztah kratky, ba nejkratsi, plny vasne a uplnosti a dovrseni. A nemusi byt chybou, ale zhavou pravdou okamziku, kterou nelze odmitnout, ani ukryt...
Diky za zeny, ktere mely, spolu se mnou, tu odvahu..(bez nevery...)
Souhlasím, pokud je vztah na jednu noc bez nevěry, tak myslím, že na tom není zase tak nic špatného. Četla jsem i ty názory, že za jeden večer (za pár hodin) mě přeci ten protějšek nemůže zaujmout natolik, abych s ním vlezla do postele.
Já si ale myslím, že to možný je. Občas se prostě stává, že potkáš někoho, kdo tě prostě dostane a s tebou se zatočí svět... Tím slovem občas myslím, že to je třeba jednou za život nebo vůbec... (samozřejmě pokud člověk není notorický "holkař", kterému se to stává 5x do týdne)  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jessica |
Zaslala: po únor 04, 2008 12:15 pm |
|
|
|
|
| Ted jsem se podivala, zda jsem uz odpovedela na tuhle otazku a sebe jsem nenasla, tak tady to mate: Mela jsem "vztah" na jednou noc nebo jinou kratkou dobu a takove "vztahy" patri mezi mojimi nejmilejsimi vzpominkami. Urcite bych sla do toho zase, kdyby jen bylo s kym...proti delsimu vztahu samozrejme nic nemam, ale kratkodoby vztah je stale lepsi nez vubec nic...Jessica |
_________________ Ring the bells that still can ring! Forget your perfect offering! There is a hole in everything - that is how the light gets in. Leonard Cohen |
|
| Návrat nahoru |
|
| bitchwolf |
Zaslala: st červen 04, 2008 12:32 am |
|
|
|
ano, mela jsem vztaj na jendu noc...a nebyla to znamost z baru  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| gwen |
Zaslala: st červen 04, 2008 8:57 am |
|
|
|
to panda: pando, neves hlavu, ona se jiste nejaka najde, a ja si s tebou klidne cist pohadky o rumcajsovi budu ano  |
_________________ gwenour kanour  |
|
| Návrat nahoru |
|
| caroktasna |
Zaslala: po květen 04, 2009 4:09 am |
|
|
|
|
Hledám známost na 24 hodin.
Značka: času je málo |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jezura |
Zaslala: út květen 05, 2009 10:51 pm |
|
|
|
|
24 hodin prave uplynulo  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| caroktasna |
Zaslala: st květen 06, 2009 8:06 am |
|
|
|
|
| NO.. vidíš to, uplynulo trochu víc času a já ještě nenašla svoji zanámost na 24 hodin. Jká smůla. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jezura |
Zaslala: st květen 06, 2009 4:44 pm |
|
|
|
|
... zkuz si inzerovat jiny casovy limit:
a/ kratsi
b/ delsi
c/ jeste delsi
d/ polodlouhy
e/ dlouhy
f/ nejdelsi
g/ do smrti smrťouci
h/ nekonecny
... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| caroktasna |
Zaslala: út květen 19, 2009 7:59 pm |
|
|
|
|
Takže chceš říct, že očividná lež jako tvrzení, že hledám vztah který nikdy neskončí, nebo statisticky nepravděpodobný vztah na celý život má vjedší šanci na úspěch než upřímně a reálně vyhlížející nabídka vztahu čtyřiadvacetihodinového, který se klidně skryje pod slovo krátký, ale jeho podstata se nemění?
Dobrá tedy.
Milé dámy slibuji, že vás po celí svůj život budu milovat a existuje-li život věčný tak se zřeknu svého boha a na jeho místo ve své duší postavím vás! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jezura |
Zaslala: pá květen 22, 2009 6:39 am |
|
|
|
|
... a co moznost a/ kratsi... napriklad:
- vztah dvouhodinovy, coz je tak na kafe, fotbalek, hlasite precteni jedne povidky, nebo jedna show Ignis Brunensis,
- vztah ctyrhodinovy, coz je tak na odpoledni prochazku, brusle, kolo, koncert atp.
- lákej!
Pry se zazraky porad deji  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Pop |
Zaslala: čt červen 11, 2009 9:56 pm |
|
|
|
No nevim jestli se tomu dá říct vztah na jednu noc, ale jednou jsem se seznámila se strašně šikovnou slečnou (no na diskotéce) a musím vám říct strávili jsme spolu tak 4 hodky, no a jenom jsme tancovali ,ale jak mě přitahovala úplně mi procházel tělem takový ten pocit kdy si říkáte je to vůbec možný?? V tý chvíli bych prostě dělala cokoliv, akorát jak se mi stává velmi často prostě zamrznu jakmile se mě někdo zeptá na tel. číslo no a začala jsem koktat ...zbytek už ani psát nemusím. Ale bylo to naprosto úžasný a takovou noc bych přála všem (teda s lepším koncem  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|