| |
| Autorka |
Zpráva |
< Film ~ Co říkáte na L-word? |
| jcomebac |
Zaslala: ne listopad 11, 2007 12:47 pm |
|
|
|
No, ja se taky pridam, je to uplne stejne (jako s hodne lidma), ze mam rada Bette a Alice, hm.... Shane se me libi svou frackovitosti, ale nelibi postavou.
Hmmm, nevim, jak jsem mohla asi 3 roky projevovat nezajem o tento serial (no, to dycky neco si cloveka najde, mne, az me to nekdo vnuti), protoze jsme tomu samozrejme s Barou propadly (i kdyz my nikdy nepropadneme serialu, vcera jsme nasi kamosce serial predstavily, vim, ze bude met 4 serie zkouknute driv, nez my konec druhe, kde prave jsme )... ale opravdu me to stve, stejne jako na zacatku. Ma obava, ze to je takove melrose place po lesbicku, tak to ono to proste je americky serial, no a vetsina hlavnich hrdinek je naprosto strihnuta podle prevladajiciho modelu krasy, tak to uz me ani nepali, ale jak porad se sachuje v ramci zvyseni dramaticnosti s tema postavama, tak to jsem nezazila v zadnem jinem serialu.
Asi se budu koukat dal, na official site a ceskem fan webu jsem si precetla, ze se bude davat i 5. serie, no tak mam do duchodu co sledovat
 |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| hany |
Zaslala: ne listopad 11, 2007 1:24 pm |
|
|
Site Admin
|
Ja souhlasim, nesnasim zmeny postav. Nesnasim jak z Alice udelaji schizofrenickou pomalu osobu... ale jsou tam moc pekne vykreslene veci jako treba vztah Bette a Tiny, ten vztah po letech, zalozeni rodiny s ditetem...prijde nevera apod a jak se s tim postavy vyrovnavaji...je to moc pekne a hlavne mi to pripada pomerne realne. Mne se ten serial libi, bohuzel porad nechapu co vsecky holky vidi na postave Shane... Protoze si nemyslim, ze by nekoho takoveho v realu vazne chtely potkat. Jinak 5.serie pobezi od zacatku ledna pristiho roku, takze se tesim a kazdy tyden si budu stahovat jeden dil a koukat se... Kazdopadne i kdyz je to uplne silene americkyy serial stejne tam vidim jak vypadaji vztahy tam a u nas a myslim, ze je to pomerne srovnatelne...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Omnyse |
Zaslala: čt prosinec 20, 2007 5:58 pm |
|
|
|
Povahový změny v seriálu beru, každý se vyvíjí, to mi nevadí, ale co mě dost vytáčí tak to, že jediná Bett tam chodí denně do práce a ostatní nic, ta je spisovatelka, tamta novinářka, umělkyně, zpěvačka... a vlastně tam není vidět taková ta každodenní rutina, z práce domů, na nákup, s psem ven... ále to by asi nikoho nebavilo
Taky mě napadá, že Tina a Bett tak usilovaly o to mít dítě, že teď když ho tak nesnadno počaly - je s dítětem věčně věků jen chůva
Ale každopádně už se těším na pátou sérii...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| hany |
Zaslala: po únor 18, 2008 4:22 pm |
|
|
Site Admin
|
Patou serii ted sleduju..je to zuzo, konecne mam pocit, ze je to aspon malicko vice propracovane. A chozeni do prace nudi preci vsecky  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jcomebac |
Zaslala: st únor 20, 2008 7:34 am |
|
|
|
Uehehe, nejlepší s prací to má Helena: moc se mi líbilo, jak byla zchudnuta. My jsme zatím pořád na konci 4. série, ono to nemá cenu uspěchávat, když by se muselo dlouho čekat pak...
No, to Omnyse: mně pořád vadí ty zvraty, ale už je mi jedno, že jsou charakterové - např. celá série 4 do dílu 9 se mi líbila, byla vtipná, super, ale najednou v díle 10 Bette chce kontrolovat svou večeři i svou partnerku způsobem, který spíš svědčí o scénáristických zvratech a změnách, a vůbec celý díl najednou ztratí vtipnost - asi to teda psaly jiné scénáristky, náhle to není propracované.
Když to frčí a je to vtipné i někdy dojemné, se mně to líbí, když to drhne, tak ne. A on to ten seriál docela dělá.
Ano, taky mi vadí, jak je tam malá Angelica vždycky zobrazena jen při předávání - ale asi moc nejde točit s malým dítětem? Hm, to je asi blbost, víc by tam mohlo být, procházka, cokoliv, ale ony si ty ženy tam pořád užívají, kafují, no a tak tak, žádná práce, ale ani žádná rodina  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| paPája |
Zaslala: st listopad 05, 2008 9:32 pm |
|
|
|
A už se nám blíží poslední série Sama jsem moc zvědavá, kam to bude směřovat, snad se to nepokazí, jak to většina seriálů má při dalších a dalších dílech..
Nejvíce mě dostala 3. série, kde mě rozplakalo hned snad 6 dílů za sebou, jsem prostě cíťa
A k tomu chování představitelek (užívání si, utrácení a málo práce)? Vždyť je to AMERIKA, jen těžko by tomu ve filmu mohlo být jinak.. |
_________________ Kogito ergo sum. |
|
| Návrat nahoru |
|
| jcomebac |
Zaslala: ne listopad 09, 2008 10:27 pm |
|
|
|
Hm, patou serii mame davno sjetou, diky Hany. No, zase se to nejak zamotalo, tesi me Bette s Tinou, ale to uz je takovy navyk, zejo...
Sestku si nechame zase az se to nastrada... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rakvička |
Zaslala: ne listopad 09, 2008 10:40 pm |
|
|
|
|
| Já L word nikda nevidela... Kde bych to mohla zcela jednoduše a rychle stahnout? Myslim, ze nastal cas, kdy na to juknouti. Diky za radu |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jcomebac |
Zaslala: po listopad 17, 2008 6:48 pm |
|
|
|
No, rychle a jednoduše já nevím, ostatně nikdo nestahuje, všechny sledují legálně zapůjčené kopie, tak tak.
My můžem zapůjčit, to bude rychlejší.
Už vim, proč tu nikdo nediskutuje. Všechny, co znám, tráví čas na facebooku... právě jsem džoinla jako fan the L word... achjo.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Rakvička |
Zaslala: po listopad 17, 2008 11:51 pm |
|
|
|
|
Jůů, to by bylo pěkné! Já bych Vám to hnedle vrátila-) Tak kdy by mohla proběhnout první předávka? Já bych Vám také mohla půjčit nějaké pěkné filmy-)... Bohužel na tebe nemám kontakt, tak přemýšlím, jak pěkně půjčku vyřešit. V krmítku někdy vídám tvou usměvavou ženu, tak jedině, že bych si pro to přišla do Krmítka v dobu, kdy tam B je-) To by bylo velice rychlé a zároveň, příjemné!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| hany |
Zaslala: pá leden 23, 2009 10:41 am |
|
|
Site Admin
|
To rakvicka: Co kdybys vratila ponekud nedockave Hany jejich 5 serii L Wordu? Uz bezi sesta A mych pet po mesici stale nikde... |
_________________ Šoural se býček do stáje, své rohy hrdě nes, žádné představy nemaje, koho že trkne dnes. (o: |
|
| Návrat nahoru |
|
| jcomebac |
Zaslala: pá červenec 10, 2009 6:09 pm |
|
|
|
ženy, tak mne napadá po letech (já vím, měsících) se tu zeptat "kdo zabil dženy šektr?"  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| olavia |
Zaslala: st červenec 29, 2009 7:16 pm |
|
|
|
Ahojky Já osobně si myslím že Jenny zabila Bett a po pravdě bych se ji vůbec nedivila Jenny si o to vyloženě říkala!S přítelkyní se o tom bavíme a na nic kloudného jsme nepřišly.L-word je můj oblíbený....  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jcomebac |
Zaslala: čt červenec 30, 2009 9:15 am |
|
|
|
Ahoj - Bett, hm, no, tak právě proto, že měla jakoby nejvíc důvod nakonec (i když celá 6. série přece jen dávala důvod zabít chudáka Jenny), tak snad ne. Buď k tomu nemá nikdy být žádné rozhřešení, nebo se chystá film (a pak ještě ten seriál s Alice ve vězení.., hm)...
No, horší je, že tvůrci (a tvůrkyně) udělaly z Jenny tu nejtrapnější zmítanou nenáviděnou postavu, to si nezasloužila  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| olavia |
Zaslala: so srpen 01, 2009 5:29 pm |
|
|
|
No nezasloužila,svým způsobem se snažila být milá,ale tak nějak po svém!!!Já být na místě Bett,tak nevím....Asi bych chtěla taky chránit svou rodinu,ale asi ne tímhle způsobem!!Jsem na to srábek Asi to opravdu nemělo mít rozhřešení a mělo to zůstat takové nedořešené a otevřené!!Ale jako,by mě to zajímalo  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|