| Autorka |
Zpráva |
|
| Alexandra Vosátková |
Zaslala: st červenec 01, 2009 10:49 pm |
|
|
|
|
Tak tedy ještě jednou Ahoj. Opravdu mi není 20, ale 41. A teprve letos mi došlo, PROČ mám tak nepochopitelnej život. Jakmile jsem se na věci podívala z pozice lesby, už není vůbec nepochopitelnej. Ve 41 letech! Ach jo.
Takže moc děkuju za tenhle web, a jemu podobné, které člověkovi pomáhají pochopit, co se to vlastně děje.
Byla jsem už na pár akcích, a je mi ve společnosti podobně orientovaných lidí dobře. Takže děkuju, a uvidíme, co bude dál.  |
_________________ Saša |
|
| Návrat nahoru |
|
| hany |
Zaslala: pá červenec 03, 2009 1:53 pm |
|
|
Site Admin
|
Hlavne kdyz najdes nejen podobne orientovane ale taky lidi se kteryma si rozumis Chapu spravne ze jsi ted prozila comingout? |
_________________ Šoural se býček do stáje, své rohy hrdě nes, žádné představy nemaje, koho že trkne dnes. (o: |
|
| Návrat nahoru |
|
| Alexandra Vosátková |
Zaslala: so červenec 25, 2009 9:53 pm |
|
|
|
|
Ano, to tedy je.  |
_________________ Saša |
|
| Návrat nahoru |
|
| papaver |
Zaslala: ne srpen 09, 2009 7:17 pm |
|
|
|
|
| Sašo, vy jste nám o sobě řekla strašně málo: jste vdaná? Máte děti? A jak plánujete dál? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| andy |
Zaslala: po duben 12, 2010 4:04 pm |
|
|
|
Ahoj Sašo, díky za tvou reakci výše. Je to skvělý, když si člověk konečně projde sebeuvědoměním. Mám teď něco podobnýho, ale trošku z jiné sféry. V Kristových letech zjišťuju, že zřejmě* nejsem na správné cestě a že ta má je asi někde jinde... Zatím se v tom spíš motám, protože vlastně ani nemám jasně definované ukotvení v otázce, kde to jsem a proč vlastně. Trošku mrtvý bod, jestli mi rozumíte...
* Ať to trošku shodím - z čistě lingvistického hlediska : je zřejmě skutečně zřejmé??? (tak stojí psáno v mé oblíbené literární příručce)  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Kapitán |
Zaslala: so duben 24, 2010 12:24 am |
|
|
|
si myslim, že kristovy léta jsou tak akorát dobrý si začít uvědomovat, kým by tak člověk mohl být..poté, co strávil všechnu sežranou moudrost světa...ale pospěš si, dost rychle to začne být jedno  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| andy |
Zaslala: po duben 26, 2010 5:11 pm |
|
|
|
hmmm... tak to je pěknej rozstřel.
Co když je mi to jedno už pěkně dlouho - jen jsem dík sežrané moudrosti světa to "jedno" zaměnila za aktivní posun k stáří skrze všeliké pracovní a zábavní aktivity, co vlastně (krom ubíhajícího času) nevedou k žádným obecnějším hodnotám? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Kapitán |
Zaslala: út duben 27, 2010 11:18 pm |
|
|
|
Tak to začne být pěkná legrace:)..protože obvykle to tvá desítky let, než se přijde na to, že je vytváření hodnot poněkud relativní a že i tzv hodnoty jsou hodnotami relativními (ha, teď jsem se asi chytil do vlastní mluvnické pasti ). Nicméně jsem v podobné situaci, jako před lety, kdy mi kamarád, který je ateistou, zároveň tvrdil, že nemá žádný smysl života a já mu v duchu dala zapravdu, že pokud člověk nemá nevidí smysl života ani tady ani onde, je to dost velkej průser...pak je asi málo i to, že člověka třeba i baví práce a je rád s kamarádama a baví ho rejpat se v zahrádce, ze který sklidí na podzim pár kilo jablek, který mu v zimě shnijou..
(hmm...není dneska úpněk? ) |
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kas |
Zaslala: po květen 03, 2010 9:37 pm |
|
|
|
|
Smysl života se nám občas někam schová a potvora neozve se a neozve. To by si člověk mohly oči vykoukat a hlasivky utrhat.
Potřebujeme nějaký vyšší smysl života pro vlastní uspokojení, ale třeba jste ovlivnili, ovlivňujete nebo ovlivníte život někoho druhého zásadním způsobem. Zachráníte život jen jedním slovíčkem a ani o tom nevíte. Má pak ten život nějaký smysl? určitě!!! jen o tom nikdo moc neví.
Už jen vůle najít smysl vlastního život z nás dělá trošku lepší lidi, pokud tedy ten Váš smysl není v něčem co druhým ubližuje.
V čem teda ten smysl života nacházíte? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|