Obsah fóra Fórum skupiny Holky v Brně
Autorka Zpráva

<  Pokud Vám není 20...  ~  Ahoj

Alexandra Vosátková
Zaslala: st červenec 01, 2009 10:49 pm Citovat
Tak tedy ještě jednou Ahoj. Opravdu mi není 20, ale 41. A teprve letos mi došlo, PROČ mám tak nepochopitelnej život. Jakmile jsem se na věci podívala z pozice lesby, už není vůbec nepochopitelnej. Ve 41 letech! Ach jo.
Takže moc děkuju za tenhle web, a jemu podobné, které člověkovi pomáhají pochopit, co se to vlastně děje.
Byla jsem už na pár akcích, a je mi ve společnosti podobně orientovaných lidí dobře. Takže děkuju, a uvidíme, co bude dál. Question Laughing

Zaslala: pá červenec 03, 2009 1:53 pm Citovat
Site Admin Založen: 23.8.2007 Příspěvky: 518 Bydliště: Brno
Hlavne kdyz najdes nejen podobne orientovane ale taky lidi se kteryma si rozumis Laughing Chapu spravne ze jsi ted prozila comingout?

Zaslala: so červenec 25, 2009 9:53 pm Citovat
Ano, to tedy je. Laughing

Zaslala: ne srpen 09, 2009 7:17 pm Citovat
Sašo, vy jste nám o sobě řekla strašně málo: jste vdaná? Máte děti? A jak plánujete dál?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
andy
Zaslala: po duben 12, 2010 4:04 pm Citovat
Ahoj Sašo, díky za tvou reakci výše. Je to skvělý, když si člověk konečně projde sebeuvědoměním. Mám teď něco podobnýho, ale trošku z jiné sféry. V Kristových letech zjišťuju, že zřejmě* nejsem na správné cestě a že ta má je asi někde jinde... Zatím se v tom spíš motám, protože vlastně ani nemám jasně definované ukotvení v otázce, kde to jsem a proč vlastně. Trošku mrtvý bod, jestli mi rozumíte...

* Ať to trošku shodím - z čistě lingvistického hlediska : je zřejmě skutečně zřejmé??? (tak stojí psáno v mé oblíbené literární příručce) Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Kapitán
Zaslala: so duben 24, 2010 12:24 am Citovat
si myslim, že kristovy léta jsou tak akorát dobrý si začít uvědomovat, kým by tak člověk mohl být..poté, co strávil všechnu sežranou moudrost světa...ale pospěš si, dost rychle to začne být jedno Smile
andy
Zaslala: po duben 26, 2010 5:11 pm Citovat
hmmm... tak to je pěknej rozstřel.
Co když je mi to jedno už pěkně dlouho - jen jsem dík sežrané moudrosti světa to "jedno" zaměnila za aktivní posun k stáří skrze všeliké pracovní a zábavní aktivity, co vlastně (krom ubíhajícího času) nevedou k žádným obecnějším hodnotám?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Kapitán
Zaslala: út duben 27, 2010 11:18 pm Citovat
Tak to začne být pěkná legrace:)..protože obvykle to tvá desítky let, než se přijde na to, že je vytváření hodnot poněkud relativní a že i tzv hodnoty jsou hodnotami relativními (ha, teď jsem se asi chytil do vlastní mluvnické pasti Smile ). Nicméně jsem v podobné situaci, jako před lety, kdy mi kamarád, který je ateistou, zároveň tvrdil, že nemá žádný smysl života a já mu v duchu dala zapravdu, že pokud člověk nemá nevidí smysl života ani tady ani onde, je to dost velkej průser...pak je asi málo i to, že člověka třeba i baví práce a je rád s kamarádama a baví ho rejpat se v zahrádce, ze který sklidí na podzim pár kilo jablek, který mu v zimě shnijou..
(hmm...není dneska úpněk? Shocked )
kas
Zaslala: po květen 03, 2010 9:37 pm Citovat
Smysl života se nám občas někam schová a potvora neozve se a neozve. To by si člověk mohly oči vykoukat a hlasivky utrhat.

Potřebujeme nějaký vyšší smysl života pro vlastní uspokojení, ale třeba jste ovlivnili, ovlivňujete nebo ovlivníte život někoho druhého zásadním způsobem. Zachráníte život jen jedním slovíčkem a ani o tom nevíte. Má pak ten život nějaký smysl? určitě!!! jen o tom nikdo moc neví.

Už jen vůle najít smysl vlastního život z nás dělá trošku lepší lidi, pokud tedy ten Váš smysl není v něčem co druhým ubližuje.

V čem teda ten smysl života nacházíte?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Přidat nové téma

Přejdi na: